10 bedste hærdning tid

aften udøver fordel.årsag: mennesker fysisk spille eller kroppens evne til at tilpasse sig, er i eftermiddag eller i nærheden af tusmørke er den bedste.på dette tidspunkt, folks smag, syn, hørelse, osv. det er de mest følsomme og koordination kapacitet, især i puls og blodtryk er stabil, den mest passende øvelser, hjælpe dig med at sove.

frugt er den bedste tid på 1 time, før du.på grund af frugter er spiselige, spiser rå mad spiser mad, in vivo – hvide blodlegemer kan ikke øges, er til fordel for beskyttelse af kroppens immunsystem.

vores hud er metabolisme i hver 24 point indtil seks næste morgen i denne periode er den mest sprudlende, så vi, før du går i seng, ved hjælp af kosmetik til hudpleje er den bedste, og det kan spille en rolle i at fremme metabolisme og beskyttelse af huden sundhed effektivitet.

kl. 8 til 10 og 4 til 7, når solen, sundhed, er den bedste tid.når dagslys med nyttige uv – a lys, kan få kroppen til at producere vitamin d, som kan styrke den menneskelige immunitet system for anti – tuberkulose og forebyggelse af osteoporose, kapacitet og reducere forekomsten af aterosclerose.

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *