3 Vigtige Social Security Facts De fleste amerikanere ved ikke

Social sikring er en af ​​de primære indtægtskilde for de fleste pensionister – men de fleste amerikanere er ret clueless om præcis, hvordan sociale sikringsydelser fungerer. Desværre kan manglende grundlæggende viden om socialsikringsprogrammet ende med at påvirke, hvor meget du kan modtage i ydelser. Du ønsker ikke at utilsigtet skære din indkomststøtte eller foretage valg baseret på ufuldstændig information, så det er vigtigt, at du finder ud af det grundlæggende.

Især er der tre vigtige fakta, som fremtidige pensionister skal vide – men ikke. Ifølge en landsdækkende undersøgelse ved 76% af de ældre voksne ikke, hvad deres fulde pensionsalder er; 52% ved ikke, at social sikring giver indkomst for livet; og 60% ved ikke, at social sikring er beskyttet mod inflation. Du behøver ikke længere at være et af de fleste amerikanere, der ikke kender disse centrale fakta, som du kan læse detaljeret nedenfor om, hvordan denne vigtige information påvirker dig.

Hvis du hævder, at du i alderen vurderer din fulde pensionsalder, modtager du din primære forsikringsydelse. Dit primære ydelsesbeløb er beregnet ud fra dine gennemsnitlige lønninger i løbet af dit højeste 35 års arbejde, justeret for inflationen. Hvis du går i pension før din FRA, reduceres den primære ydelse, du ellers modtager, med 5/9 af 1% for hver af de første 36 måneder tidligt og med yderligere 5/12 af 1% for hver ekstra måned før din FRA at du får fordele.

Skemaet nedenfor viser dig, hvad din FRA er, så du ved, hvornår du kan gå på pension med fulde fordele – og du kan også tjekke dette skema for at se, hvordan du henter tidligt kunne påvirke din indkomst. At kende din fulde pensionsalder – sammen med hvordan pensionering tidligere eller senere vil påvirke dine fordele – kan hjælpe dig med at få et fuldt informeret valg om den bedste alder for at begynde at modtage social sikring.

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *