House panel udfordringer for Hope Hicks, Annie Donaldson

Udvalget udstedte kravet til Hicks og Donaldson som led i deres fejende undersøgelse af mulig hindring af retfærdighed, korruption og magtmisbrug. Dommedag til Hicks, det tidligere White House-kommunikationsdirektør, indeholder en anmodning om dokumenter og hendes udseende ved en offentlig høring i næste måned. Dommedag for Donaldson, der var vicehvittrådsmand, søger dokumenter og hendes udseende ved en deponering i juni.

“Som jeg sagde tidligere i dag, vil domstolskomiteens undersøgelse af hindring af retfærdighed, offentlig korruption og magtmisbrug af præsident Trump og hans administration fortsætte,” sagde dommedirektør Jerry Nadler i en erklæring.

Udvalget godkendte stævninger for Hicks og Donaldson samtidig med, at de gjorde det til tidligere White House-rådgiver Don McGahn i sidste måned. McGahn har tirsdag modtaget sin dagpost i retning af Det Hvide Hus, der ikke vises til en planlagt høring. Nadler har sagt, at han vil flytte for at holde McGahn i foragt for kongressen, fordi han ikke blev vist.

Udvalget ønsker at interviewe både Hicks og Donaldson om de obstruktion episoder dokumenteret i specialråd Robert Mueller rapport. Panelet har også godkendt stævninger til to andre tidligere hvide husembedsmænd – tidligere stabschef Reince Priebus og tidligere Chief Strategist Steve Bannon – men det har ikke udstedt disse dagpengesæt.

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *