Hvordan man bevarer sundhed og sikkerhed i sommer

Sommerbrug kan opnå den virkning, som andre årstider ikke kan opnå på grundlag af videnskabelig rådgivning, men det er bedre at begynde bevidst forberedelse i begyndelsen af sommeren eller endda foråret.F.eks. at udvikle en fast motionstid, motionsintensitet, for at undgå den pludselige stigning i sommer, som ikke blot er ude af stand til at nå motionens mål, men også kan forårsage fysiske og psykiske skader.

Generelt set bør sommerøvelsen reducere uddannelsesniveauet relativt, især udendørs træning fra 10 a.m. til 3 p.m. for at undgå direkte sollys, der forårsager ultraviolet stråling, ozonforgiftning osv.For skønhedselskere, der er bekymrede over hudskader, foreslår eksperter, at moderat udendørs motion om sommeren stadig er nødvendig, så længe solcreme er udført godt.I mange faglige organisationer er der iværksat nogle programmer for motion med høj temperatur, som kan hjælpe udøverne med at øge deres varmetolerance og motionseffekt.I stedet for at bruge penge på at finde varme, er det bedre at udnytte sommerens unikke forhold og dyrke udendørs øvelser i omkring en time hver dag i henhold til trin og rytmer, som ofte kan opnå “dobbelt så stort et resultat med halvdelen af indsatsen”.

Sommerbrug, især udendørs motion, bør reduceres relativt, men den skal også baseres på personlig fysisk tilstand, motion og så videre.Et fælles kriterium er, at uddannelsesbeløbet skal opretholdes i 60 -70% i andre sæsoner.Desuden må man ikke glemme at have særlige antiultraviolette briller på i god vand, solcreme og anden beskyttelse for at undgå øjenskader.

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *