Hvorfor træner du uden at tabe dig?

En gentagelse af den samme øvelse hver dag vil ikke gøre fremskridt, men det er også grunden til du ikke bliver tyndere.Eksperter anbefaler, at øvelsesindholdet ændres hyppigt for at opnå bedre resultater.Du kan tage tid til at finde et nyt træningskursus eller motionsmetode, bruge det nye specielle program, der er lanceret af salen, bede en ven låne en cd af motion, eller prøve en partner s favorit træningsprogram.

Du træner hver dag, men du træner kun i tyve eller tredive minutter hver dag.Før det virker, begynder du at hvile dig.Det kan naturligvis ikke føre til vægttab.Aerob -øvelse varer 30 -minutter, før det begynder at brænde fedt.For at opnå en bedre vægttabseffekt foreslår eksperter derfor, at øvelsestiden bør overstige 40 -minutter.

Problemet med fedme er anderledes, nogle mennesker er mavefedme, nogle er benfedme.Øvelse for at tabe vægt, vi bør insistere på hele kropsøvelsen, som f.eks. løb, svømning osv., samtidig med at vi øger sporten for overvægtige dele.F.eks. kan folk med abdominal fedme gøre mere abdominal curling for at reducere abdominalsfedt.

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *