Hvordan man udvikler sunde kostvaner

Hvordan kan vi udvikle sunde spisevaner?Amerikanske forskere foreslår at begynde med at holde sig til motion.De fandt, at regelmæssig motion var forbundet med bedre spisevaner.

Disse mennesker havde hverken regelmæssig motion eller kost før, og i begyndelsen af undersøgelsen udøvede de de i mindre end 30 -minutter om ugen i gennemsnit.Forskere bad dem motionere tre gange om ugen, varme op i fem minutter hver gang med en hjertemonitor, derefter udføre aerob motion i 30 -minutter på en fitness cykel, løbebånd eller elliptisk maskine, med moderat eller moderat intensitet. Hjertehastigheden nåede 65% til 85% af den maksimale hjertefrekvens af de samme jævnaldrende, og endelig udføre afslapningsformer i fem minutter.

Femten uger senere fandt forskerne, at selv om de bad forsøgspersonerne om ikke at ændre deres kost bevidst, ændrede de deres spisevaner.De foretrækker sunde fødevarer såsom magert kød, frugt og grøntsager, hvilket reducerer deres interesse for stegte fødevarer, karbonatholdige drikkevarer og andre usunde fødevarer.

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *