Af hensyn til sundheden kan 70 -årige også prøve disse tre former for sport

De fleste ældre mennesker er ledsaget af kroniske sygdomme, mens overvægt og fedme for årsaget af utilstrækkelig fysisk aktivitet og overdreven indtagelse af energi er risikofaktorer for kroniske sygdomme som f.eks. hypertension, hyperlipidæmi og diabetes.Korrekt motion, herunder indendørs og udendørs eksponering for sollys og modstandstræning, kan ikke blot forhindre osteoporose, men også styrke skelettet og leddene, samtidig med at den eksisterende hypertension, hyperlipidæmi og diabetes afhjælpes.

Desuden kan de ældre bevare balancen mellem krop, sind og humør ved at lære nogle gamle idrætskurser.De kan ikke blot opretholde deres sundhed, øge deres muskelstyrke, men også forbedre det kardiovaskulære systems funktion og forbedre deres fleksibilitet.

Men selve den ældre krop har været relativt svag, kan ikke udføre aktiviteter med høj intensitet, og hvilken slags motion er så egnet til 70 -årige mennesker?

Gå og jog ordentligt.Let jogging motion kan øge åndedrætsfunktionen, øge den vitale kapacitet, forbedre menneskers ventilation og ventilationsevne, samtidig kan styrke myokardiet, spille rollen som motion hjerte, beskytte hjertet.Men vi må beherske den rette intensitet af motion.Hvis hjerte – og lungefunktionen er dårlig, træthed, astma og andre fænomener forekommer, bør vi straks holde op med at træne halvvejs.Hvis det ikke lindrer efter hvile, bør vi tale med en læge i tide.

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *